Legenda Crvene zvezde se vratila na Marakanu i dobila VAŽNU ulogu!

Imaće zadatak da driluje talentovane napadače

Imaće narednih dana od koga da uče talentovani napadači Crvene zvezde iz omladinske škole.

Nekadašnji napadač crveno-belih i španske Saragose Goran Drulić od ponedeljka je na treninzima kadeta Grafičara koje predvodi Vladimir Sandulović.

Drulić će sedam dana provesti u omladinskoj školi Crvene zvezde. Nema sumnje da će snage koje dolaze imati šta da nauče od nekada sjajnog centarfora.

“Fenomenalan je osećaj biti ovde. Uvek mi je lepo kada dođem na terene Omladinske škole, prođu razna sećanja, osećaj bude fantastičan. Nastojaću da sa mojim bivšim saigračem i prijateljem Vladimirom Sandulovićem pokušam da prenesem nešto na igrače koje trenira. Da podelim sa njima iskustva i utiske iz juniorskog, a potom i seniorskog nivoa fudbala, koliko je to moguće u ovom kratkom periodu. Poseban akcenat je na napadačima koji su izuzetno talentovani”, rekao je Goran Drulić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Trener kadeta Grafičara (mlađi Zvezdin tim) Vladimir Sandulović nije krio zadovoljstvo zbog prisustva Gorana Drulića.

“Izuzetna nam je čast što je sa nama Goran Drulić i to je veoma bitno za decu koju treniram. Razgovarao je sa njima o tome kako je to sve iz njegovog ugla izgledalo, podelio iskustva kroz karijeru i zaista nam je privilegija što je došao da bude sa nama tokom čitave nedelje. Mnogo toga može da se nauči od njega, pre svega na ljudskom, a naravno i na fudbalskom nivou”, poručio je Sandulović.

Mozzartsport