LEGENDA ARSENALA O KANGI: “On je teški moron” Kanga mu ŽESTOKO uzvratio!

Klinč veziste crveno-belih sa sportskim direktorom Sparte iz Praga

Sportski direktor Sparte iz Praga, Tomaš Rosicki, čuveni češki fudbaler koji je stekao status legende Arsenala i Borusije Dortmund, našao se na meti fudbalera Crvene zvezde Gelora Kange, koji mu je putem Instagrama.

Tomaše Rosicki, znaš da sam uvek davao 100 odsto na terenu i navijači mogu da se slože sa tim. Od kako sam otišao, klub nije osvojio nijedan trofej. Poslednji je bio kada sam ja bio tu. Bio si dobar fudbaler, ali veoma loš menadžer - napisao je Kanga uz skrinšot vesti iz čeških medija gde je izdvojena izjava Rosickog gde je žestoko izvređao Kangu, uz korišćenje i neprimerenih reči koje su cenzurisane i napisane sa zvezdicom.

Rosicki je to izjavio još u martu, ali je do Kange informacija tek sada stigla, pa ga je i javno isprozivao uz tagovanje na "storiju".

Inače, Rosicki je još tokom marta održao jednu tribinu na kojoj se o svemu u Sparti pričalo neformalo, pa je tako jednom navijaču iskreno odgovorio na pitanje o tome zašto Sparta ne dovodi strance, sa akcentom da je Kanga bio poslednji Afrikanac u klubu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Tomaš Rosicki, Gelor Kanga

Printskrin: Instagram.com/guelor1990/

Rosicki je rekao da je Afrikance najbolje dovoditi kada su mladi, kada imaju 17 godina, jer onda mogu da prođu školu kluba, da se aklimatizuju, jer za njih veliki stres i životna promena kada se presele na drugi kontinent, a zatim je odgovorio i konkretno za fudbalera Zvezde.

- Nije me briga da li je Kanga crn ili beo, glavno je to da je bio težak moron - izjavio je Rosicki, na šta je i portparol kluba potvrdio da je on izgovorio te reči, ali je istakao da je reasprava bila neformalna sa navijačima u pokušaju da ga opravda.

Bonus galerija: Najatraktivnije navijačice Zvezde među poznatim ličnostima

(Telegraf.rs)