Lazić najjači koga sam upoznao

Lojd ne veruje...

Crveno-beli znaju kog saigrača bi pobedili u obaranju ruku

Dok ne uđe u pakleni novembar u kome je sa odloženom utakmicom protiv Asvela, čeka sedam evroligaških izazova, od kojih čak pet u gostima, a pored toga i četiri utakmice ABA lige, Crvena zvezda je imala slobodu da organizuje rad od ponedeljka, do četvrtka, kada će ekipa u 13 časova sa aerodroma Nikola Tesla krenuti put Moskve, na megdan Himkiju.

Ostavilo je to prostora i da do izražaja dođu i druge medijske aktivnosti, pa je između ostalog u fokusu bio video sa "medija dana Evrolige" u kome je igračima postavljeno pitanje - kog saigrača bi pobedili u obaranju ruke.

Marko Jagodić Kuridža je ko iz topa rekao sve. Isti odgovor su dali Ognjen Dobrić i Aleksa RadanovKori Volden je imenovao Jagodić Kuridžu, Branko Lazić je istakao Marka Simonovića, a on mu uzvratio istom merom i onda kroz osmeh dodao:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Kako da na, iščupao bi mi ruku iz ramena.

Dejan Davidovac je "prozvao" Borišu SimanićaAleks Uskoković se odlučio za Simonovića, a onda je došao na red Džordan Lojd.

Korija Voldena - bio je prvi pik beka Crvene zvezde, a onda je dodao: - U suštini, svima osim kapitenu Laziću. On je najjači tip koga sam upoznao.

Ovu priču Lojd je nastavio preko svog Tviter profila, gde je napisao:

Trebalo je da kažem sve. Ali, čoveče, niko ne može da pobedi kapetana.

Sportskižurnal