Lazetić na Instagramu uputio dirljivu poruku Zvezdi i navijačima

Novi igrač Milana se oglasio i zahvalio doskorašnjem klubu

Kao grom iz vedra neba stigla je informacija da je Marko Lazetić odlučio da zameni crveno-beli dres kluba iz Beograda onim crveno-crnim iz Milana.

Crvena zvezda prodala ga je slavnom italijanskom klubu za 4.000.000 evra uz potencijalne bonuse od još 1.000.000 evra, a srpski prvak bi od iduće prodaje mogao da prihoduje još 10% profita.

Nema sumnje da je Zvezda ostavila veliki trag u srcu Marka Lazetića, koji se zbog toga oglasio i na Instagramu, ostavivši jaku poruku.

Zvezdo, hvala! Hvala za moje prve fudbalske korake i godine odrastanja sa tobom. Hvala za trenutke radosti i sreće koje sam doživeo trenirajući i igrajući utakmice u crveno-belom dresu. Hvala svim zaposlenim u klubu, hvala Tomi Milićeviću koji me je doveo u Zvezdu i svim mojim trenerima od kojih sam učio, hvala svim mojim saigračima sa kojima sam delio svlačionicu i teren. Hvala Grafičaru. Svi ste vi zaslužni na svoj način što sam uspeo da dođem ovde gde sam sada. Hvala najboljim navijačima na podršci. Hvala mojoj porodici na bezrezervnoj podršci i razumevanju. Dobro znaj da neću nikada da te zaboravim - rekao je Marko Lazetić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

On će u klubu nositi broj 22, po jednom od svojih omiljenih igrača iz detinstva, Kaki.

(Telegraf.rs)