LALATOVIĆ PRED TRANSFEROM KARIJERE: Svi pričaju o srpskom treneru

Nenadu Lalatoviću, treneru Radničkog iz Niša, ističe ugovor na kraju sezone, a srpski mediji preneli su informaciju da Lalat ima ponudu CSKA iz Sofije, koja je demantovana. Naime, bivšem šefu struke Crvene zvezde prioritet je inostrani angažman, a „Hotsport“ saznaje da ima ponudu jednog kluba iz Rusije.

Takođe, postoji i mogućnost da Lalatović ostane u Nišu, a sve zavisi od dogovora sa prvim čovekom kluba Ivicom Tončevim.

Lalatović je nekoliko puta istakao da bi voleo da radi u inostranstvu, ali ne po svaku cenu i bilo gde. Ukoliko se poklope lične i klupske ambicije on bi mogao da ostane u Nišu i sledeće sezone, a po završetku šampionata uslediće pregovori sjajnog stručnjaka i Tončeva oko budućnosti na klupi Meraklija.

Što se tiče Rusije, postoji interesovanje još uvek neimenovanog kluba, ali se čeka istek ugovora kako bi ponuda bila zvanično poslata, a pregovori otpočeli.

Nenad Lalatović vodi Radnički u jednoj od najuspešnijih sezona u klupskoj istoriji. Sa Nišlijama je obezbedio drugu poziciju u Superligi, prvi put u klupskoj istoriji. Pored toga, serija od 13 vezanih pobeda koje su ostvarili Haskić i drugovi nikada ranije nije viđena od kluba sa „Čaira“.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Radnički u poslednjem kolu plej-ofa dočekuje lučansku Mladost, večeras od 19 časova.

SrbijaDanas