LALATOVIĆ POTVRDIO! “Boaći bi bio veliko pojačanje za Vojvodinu”

Pitanje je, ipak, da li je to ostvarivo...

Novosadska Vojvodina započela je pripreme za prolećni deo sezone u Linglong Superligi Srbije. 

Lale se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli i pokušaće da se održe na jednom od mesta koja vode u Evropu naredne godine, a možda i da odbrane treofej Kupa Srbije.

Trener „Stare dame“, Nenad Lalatović je otkrio u intervjuu za klupski Jutjub kanal da bi vrlo rado u klub doveo Ričmonda Boaćija, ali da je to trenutno nerealno. On bi svakako bio velika pomoć u ostvarenju ambicija ekipe

"I ja sam to čuo i čitao na portalima. Boaći je prekvalitetan igrač i sigurno je da bi za nas bio veliko pojačanje. Naravno da bih voleo da ga vidim u svojim redovima, ali mislim da to u ovom trenutku nije realno. Što se tiče špic igrača, ako budemo došli do te situacije da dovedemo igrače iz inostranstva, voleo bih da to budu dva-tri kvalitetna igrača, ali taj igrač koji bude došao u našu Vojvodinu i u našu Srbiju da zarađuje dobar novac sigurno bi bio naš najplaćeniji igrač. On zato mora da napravi veliku razliku. Taj špic igrač mora da da između 15 i 20 golova po sezoni", ističe trener Lala.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U klubu su voljni da dovedu nekoga „sa strane“, to je nekoliko puta nagovestio i sportski direktor kluba. Lalatović je ukazao na primer Partizana i Umara Sadika, koji je pokazao kao izuzetno uspešan.
- Da pohvalim ovom prilikom Partizan, on je na primer pogodio sa Sadikom. On je za mene izvrstan igrač, koji pravi veliku razliku. Naravno, i Crvena zvezda je dovodila sjajna pojačanja, gde su njihovi stranci pravili razliku i rešavali mnoge utakmice, kao i Partizanovi. Ako prihvatimo to i želimo da dovedemo stranca, onda on mora da pravi razliku kao što prave razliku stranci u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Da bude jako kvalitetan igrač – dodaje Lalatović.

Teško je, ipak, očekivati da će Lale privoleti Boaćija da dođe u Novi Sad. Pogotovo uzimajući u obzir da za njegov potpis pariraju klubovi iz Emirata i Saudijske Arabije, čije su ponude finansijske izdašnije.

Telegraf.rs