KVALIFIKACIJE ZA LŠ! Evo sa kim Zvezda može igrati u trećem kolu kvalifikacija

Crveno-beli, podsetimo, kreću od treće runde kvalifikacija za elitno takmičenje

Kompletirano je prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, bilo je velikih uzbuđenja i iznenađenja, posle kojih su poznati i potencijalni rivali srpskog prvaka Zvezde na putu ka elitnom evropskom takmičenju.

Podsetimo, od ove sezone zahvaljujući plasmanu Srbije na UEFA rang listi, srpski prvak borbu za elitno takmičenje počinje od pretposlednjeg kola, ali pošto će žreb za tu fazu biti obavljen već za četiri dana (18. jul), crveno-beli će ime prvih potencijalnih evropskih rivala u novoj sezoni saznati pre nego što se okonča druga runda kvalifikacija. Tačnije pre nego i što počne ta faza.

Zvezdin naredni rival bi mogao biti i jermenski Pjunik koji je priredio veliko izennađenje izbacivši kao gost rumunski Kluž, uz dva gola srbina Gajića, što bi bio gotovo idealan scenario po Stankovićevu ekipu. Naravno, da bi uopšte Jermeni bili u igri da dođu na put Zvezdi, potrebno je da prethodno eliminišu i šampiona Luksemburga Didelanž, koji je takođe mogući protivnik crveno-belih - ako prođe.

Kako bilo, jedan od ovih rivala bi, čini se, bio savršen za početak Zvezdinog puta u kvalifikacijama. U 3. kolu, naravno, vrebaju i "mine" poput kiparskog Apolona, uvek neugodnog Ludogoreca, Maribora...

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Potencijalni rivali Zvezde u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Ludogorec (Bugarska) - Šamrok (R. Irska)

Šerif (Moldavija) – Maribor (Slovenija)

Pjunik (Jermenija) - Didelanž (Luksemburg)

Bode (Norveška) - Linfild (S. Irska)

Ferencvaroš (Mađarska) – Slovan Bratislava (Slovačka)

Apolon Limasol (Kipar)

(Telegraf.rs)