Kuzmić još dve godine u Zvezdi

Ognjen Kuzmić produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom na još dve sezone, tako da ostaje u klubu do kraja takmičarske 2023. godine.

Ovo je drugi mandat Kuzmića na Malom Kalemegdanu, pa će ukoliko „odradi“ ugovor do kraja, ukupno biti u klubu pet godina.

Kuzmić je u karijeri igrao i za Panatinaikos, Golden Stejt Voriorse, Unikahu, Huventud, FMP, Čelik, Korikobrat, Korihait, Borac i Real Madrid.

Pred početak minule sezone doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, te se nije najbolje snašao u Zvezdi, pa je u jednom trenutku prebačen u FMP.

„Ostanak i produženje ugovora i vernosti Crvenoj zvezdi je za mene bila laka odluka u svakom pogledu. Malo ko bi stao, verovao u mene i pomogao mi na sve načine nakon svega što mi se desilo i što sam ostavio iza sebe u prethodnom periodu, kao što je to uradila Crvena zvezda. Zato narednu sezonu vidim kao priliku za novo dokazivanje, priliku da pomognem timu i vratim na terenu klubu i navijačima za sve jer su bili uz mene kada mi je bilo najteže i pokazali da smo zaista velika porodica. Zato ću dati sve što mogu da pomognem Crvenoj zvezdi da pokušamo da osvajamo nove trofeje i radujemo se velikim utakmicama“, rekao je Kuzmić prilikom produžetka ugovora.

Crvena zvezda prekosutra otvara sezonu evroligaškom utakmicom sa Fenerbahčeom u Istanbulu.

Danas.rs