“Kulibali je mnogo kvalitetniji igrač od Ohija”

Generalni direktor crveno-belih dotakao se teme koja je aktuelna među navijačima

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, dotakao se tokom rezimea sezone i teme koja je izazvala veliku polemiku među navijačia, a to je transfer Ohija u Brondbi, kao i dolazak Kalife Kulibalija umesto njega.

Ispostavilo se da je Zvezda napravila promašaj, Ohi je nastavio da pogađa i u Danskoj, dok je Kulibali jedva uspeo da postigne jedan gol i gotovo da nije ni igrao.

- Kulibali se nije snašao ovde, jedini je krivac, došao je potpuno nespreman u periodu kad smo igrali mečeve sreda-nedelja. Niko ga nije prihvatio na poravi način, ni stručni štab, ni navijači ni mediji. Pet godina je igrao u Francuskoj, ima ozbiljan CV. Nije se snašao, Zvezda je teška. I nije prvi put da se kvalitetan igrač ne snađe u Zvezdi. Videćemo šta će biti s njim u narednom periodu. Sigurno je da ćemo dovesti špica. Dolazak Pavkova nije realan niti razmišljamo o njemu.

Upitan je posle Terzić i o Ohiju, a on smatra da je Kulibali kvalitetniji igrač od Norvežanina.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Ohi je kod nas bio prvih devet utakmica i nije odigrao nijedan jedini minut. Šta da radimo kada trener nije računao na njega. Doveli smo ga za nula evra i dobili smo milion evra. Nismo očekivali odlazak Stankovića, dan pre meča sa Haifom je ugovoren transfer. Na Ohija se nije računalo. Mislim da Ohi nije ispunio očekivanja, očekivali smo više. Kulibali je mnogo kvalitetniji igrač od Ohija kada pogledate gde su igrali. E sad, i Kulibali nije opravdao očekivanja. Nema, Zvezda gazi i melje. Kraj. Imaš teren zeleni, pokaži da možeš da odgovoriš zahtevima Zvezde - poručio je Terzić.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: