Krstović odlazi na pozajmicu

Stigao je kao pojačanje za budućnost, ali se sigurno nadao da neće morati da čeka baš toliko.

Međutim, kako Crvena zvezda ni tokom leta, a ni sada u januaru nije uspela da pronađe prave kupce za Ričmonda Boaćija i/ili Milana Pavkova  postalo je jasno da Nikola Krstović ni na proleće neće dobiti značajniji prostor za razvoj, pa će polusezonu provesti na kaljenju u Grafičaru.

Procena sportskog sektora crveno-belih je da bi najmanje korisno bilo da 19-godišnji napadač kao i jesenas utakmice gleda uglavnom sa klupe ili još češće tribina. Podsetimo, u prvom delu sezone Krstović je odigrao samo 109 minuta u Superligi Srbije, za Ligu šampiona nije bio ni licenciran.

U takvim okolnostima mnogo i za njega je mnogo bolje da ide negde gde će igrati, makar to bila i Prva liga Srbije i Grafičar.

Privremeni rastanak sa Krstovićem verovatno znači i da su u klubu i definitivno odustali od nade da će uspeti da prodaju makar jednog od napadača. 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Tomane je i bio planiran da ostane, od njega u Ljutice Bogdana tek očekuju da pokaže da je pravo pojačanje, ali Boaći Pavkov jesenas nisu pružali partije kao iz prošle sezone i Zvezda je bila rada da ih proda u slučaju prave ponude.

Takva nije stigla, a izgleda da ni neće, iako prelazni rok nije završen osim na zapadu, u najboljim ligama Evrope.

U Kini, Skandinaviji, pa i u mnogim zemljama istočne Evrope još je moguće pazariti igrača, ali odluka da se Krstović vrati u Grafičar sluti da su se crveno-beli pomirili sa sudbinom shvativši da će Boaći i Pavkov ostati na Topčiderskom brdu, barem do leta.

Za Krstovića je to moglo da znači samo jedno, trenutno je višak u timu Dejana Stankovića.

Mozzart