KRSTAJIĆU ODZVONILO? Srbija dobija novog selektora!

Srbija je izvadila fleke protiv Litvanije posle katastrofalnog debakla u Ukrajini, ali to ne znači da je “kupljen mir u kući” i da je ovom pobedom Mladen Krstajić obezbedio svoj ostanak na klupi “Orlova”.

Iz FSS-a je već najavljeno da će uslediti analiza rada selektora što samim time najavljuje i moguću promenu na klupi reprezentacije, a pritisak u javnosti za promenom već duže vreme postoji.

U međuvremenu počelo se uveliko sa spekulisanjem ko bi mogao biti kandidat da nasledi Krstajića, lista je svakog dana sve duža, a sada je u prvi plan iskočilo i jedno totalno neočekivano ime.

Kako javlja “Ekspres”, pozivajući se na svoje izvore u Fudbalskom savezu Srbije, glavni kandidat za mesto novog selektora je Ljupko Petrović?!

Jedan od najiskusnijih srpskih trenera koji je sa Crvenom zvezdom osvojio titulu prvaka Evrope još davne 1991. godine izbio je u prvi plan da vodi nacionalni tim do kraja kvalifikacija za EURO naredne godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Petrović nakon titule u Kupu šampiona je stekao veliko iskustvo radeći u inostranstvu, pre svega u zemljama Azije, Južne Amerike i Afrike, a veliki trag je ostavio i u Bugarskoj.

Upravo i sada radi u toj zemlji gde obavlja ulogu savetnika u stručnom štabu CSKA iz Sofije.

Izvor: Espreso.rs/Ekspres.net

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: