KRAJ! Crvena zvezda se rastala sa napadačem!

Crvena zvezda se rastala sa napadačem!

Šampion Srbije potvrdio odavno izvesni epilog

Mesecima unazad nije postojala dilema po pitanju sudbine Alekse Vukanovića u Crvenoj zvezdi, s obzirom na to da je krilni napadač odavno pao u drugi plan Dejanu Stankoviću i da je izvesno bilo da do ugovora koji je isticao s početkom 2022. godine neće doći, te je ozvaničenje rastanka usledilo samo kao protokolarni deo okončanja saradnje.

Fudbaler iz Bačke Palanke koji je pre tri godine zadužio crveno-beli dres i preselio se iz Kruševca u Ljutice Bogdana, od 1. januara je slobodan u pronalasku nove sredine, a da je saradnja okončana danas je potvrdila i Crvena zvezda.

"Ofanzivac Aleksa Vukanović je napustio Crvenu zvezdu, pošto mu je istekao ugovor sa našim klubom. Tokom boravka u crveno-belom taboru je osvojio tri šampionske titule i jedan Kup Srbije, a bio je i učesnik evropskih pohoda naše ekipe, gde se posebno izdvaja gol protiv Jang Bojsa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Aleksa, hvala za sve lepe momente i srećno u nastavku karijere", navedeno je u klupskoj objavi.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, Vukanović je u Zvezdu stigao iz Napretka i tokom prve dve sezone u timu šampiona Srbije je imao zapaženu ulogu, međutim potom je pao u senku konkurenata te je jesenas upisao tek 147 minuta.

Pri osvrtu na period koji je napadač proveo u Beogradu kao prva asocijacija ostaje gol protiv Jang Bojsa zahvaljujući kojem su se crveno-beli drugu sezonu zaredom plasirali u grupnu fazu Lige šampiona.

Mozzartsport