Košarkaši Crvene zvezde nisu doputovali u Podgoricu!

Košarkaši Crvene zvezde nisu stigli večeras u Podgoricu uoči meča protiv Budućnosti, prenose mediji u Crnoj Gori.

Crvena zveza sutra od 18 časova igra meč protiv, a košarkaši crveno-belih nisu otputovali u Podgoricu dan pred meča kao što to obično rade.

Iako je praksa da timovi optutuju na gostovanja dan pre utakmice – da bi uveče trenirali, a ujutru imali šuterski trening u hali – crveno-beli su ovog puta odustali od toga.

Crnogorski list “Vijesti” objavio je da se crveno-beli nisu pojavili na letu Air Serbia iz Beograda do Podgorice. P

odsetimo, Crvena zvezda je danas tražila odlaganje meča zbog nereda na ulicama Podgorice, a iz Budućnosti je stigao odgovor da za tako nečim nema potrebe jer će biti preduzete sve mere za bezbedno odigravanje utakmice.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Beograđani su verovatno time hteli da naprave novi pritisak da se meč odloži, ali u Budućnosti su ubeđeni da će se meč odigrati, jer od rukovodstva ABA lige nije stigla nikakva najava da će se prihivatiti zahtev Zvezde. Aktuelni šampion može lako da dođe do Podgorice i sutra, jer ima dva leta pre utakmice – pišu “Vijesti“.

Ukoliko se osvrnemo na prethodne mečeve ovih timova, a ujedno i dešavanja pred ovaj meč, jasno je da ni sutra neće biti odigran ‘miran’ meč ovih timova…

Hotsport.rs