KONAČNO! Zvezdino pojačanje sletelo u Beograd

Odmah po dolasku u Beograd, Džon je izneo svoja očekivanja i razlozima zašto je izabrao Beograd i Crvenu zvezdu

Američki bek Džon Holand doputovao je u nedelju u Beograd, nakon standardne procedure, detaljnih lekarskih pregleda i testova, ukoliko sve prođe u najbojem redu, biće na raspolaganju ekipi i treneru Vladi Jovanoviću na prvom zvaničnom treningu tima Crvene zvezde za novu sezonu.

Holand je tokom jula potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-belima i biće veliko pojačanje za tim na pozicijama 2 i 3.

Holand je tokom bogate internacionalne karijere igrao u Francuskoj, Španiji, Turskoj, NBA ligašima Boston i Klivlend. Nakon nekoliko angažmana u rodnom Portoriku, vratio u Evropu 2019. godine i nastupao sa velikim uspehom za ekipe Hapoela, Uniksa i ekipe Burse u kojoj je bio integralni deo uspeha i istorijskog plasmana tog kluba u finale Evrokupa.

Odmah po dolasku u Beograd, Džon je izneo svoja očekivanja i razlozima zašto je izabrao Beograd i Crvenu zvezdu:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Imao sam vremena da se odmorim tokom leta, iako sam igrao i košarku u Portoriku, ali odmarao sam pre i posle toga. Imaju puno plaža, lepih mesta za odmor na ostrvu. Vrlo sam uzbuđen, spreman sam, jedva čekam da počnemo. O Crvenoj zvezdi znam puno, pratio sam Evroligu prethodnih sezona i igrao je, znam dosta momaka koji su bili ovde i ostavili veliki trag. Sa nekima sa poput Bilija (Beron) i Nejta (Volters) i razgovarao. Biće vrlo zabavno - rekao je Holand.

(Telegraf.rs)