“Konačno i mi da budemo najbolji”

Srpski fudbaleri se dugo ovako lepo nisu osećali

Trio fantastiko iz Lisabona, Kostić, Milinković-Savić, Veljković, zagrljeni, sa osmehom "od uva do uva" slave najveću pobedu Srbije u novijoj istoriji. 

Pobedom nad Portugalijom 2:1, golom Mitrovića u 90. minutu, Piksijevi Orlovi su odleteli u Katar. Zvuči pomalo neverovatno.

Sa ovim timom sve je moguće.

Zaslužili smo, 90 minuta smo igrali sjajno, svi smo srećni, Srbija je srećna, nema šta da se priča - kratko i jasno kaže Sergej Milinković-Savić, neposredno posle meča.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Impresionirali su Orlovi htenjem, željom, kvalitetom i taktičkom zrelošću, trčali su "kao navijeni" svih 90 i "kusur" minuta. To baš nismo viđali često od njih.

- Zahtevna je bila utakmica, teška, borili smo se do kraja, srećni smo - poručuje Veljković.

Filip Kostić je bio neumoran, "ponavljao" se iz akcije u akciju po levoj strani, kao da je "gazio" teren "La Luža" na atomski pogon.

- Ušli smo dosta koncentrisani, kao što sam rekao prethodno da idemo na pobedu. Velika pobeda za nas, za naš narod, za Srbiju, konačno je došao red na nas da budemo najbolji - kaže Kostić, aludira na uspehe svih ostalih sportskih kolektiva krilo Ajntrahta.

Nadovezao se na prethodno izrečeno, pitanja nisu bila potrebna:

- Dobili smo puno na samopouzdanju, igrali smo bolje i bolje, svaku utakmicu smo stvarali mnogo šansi.

Na kraju, reč je uzeo SMS.

- Velika je stvar, to nije bilo dugo, mi smo radili ono što je tražio Mister, gađali smo prvo mesto od prvog dana - poručio je presrećni Sergej.

Telegraf.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: