Koliko dugo Stanković ostaje u Zvezdi? Terzić progovorio o tome

Reč ima alfa i omega kluba iz Ljutice Bogdan

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić veruje da Stanković ima još mnogo toga da uradi na Marakani.

Na pitanje da li će Dejan Stanković ostati u Zvezdi na duži rok, s obzirom da je već počelo da se spekuliše o interesovanju iz Italije za njegove usluge, Terzić je odgovorio:

- Dejan Stanković ima čvrst ugovor sa Zvezdom, mi smo prezadovoljni kako sve to funkcioniše. Možda je na početku bilo nekog skepticizma kada je dolazio, jer je početnik, nije ali stvarno iz dana u dan sam sve zadovoljniji kao funkcioniše, kako se ponaša na terenu, kako vodi ekipu i mislim da će biti veliki trener. Ali, pre nego što dođe u Italiju, ima on još dosta stvari da uradi sa Zvezdom - rekao je Terzić za TV Pink.

foto: Starsport©

Fudbaleri Crvene zvezde će predstojećeg vikenda, posle skoro tri meseca pauze, igrati na stadionu "Rajko Mitić" i to pred navijačima.

- Velika je stvar što je Vlada Srbije donela mere da se od danas dozvoljava prisustvo publike. Poštovaćemo restrikciju, razmak mora da bude metar i svaka druga stolica moraće da bude slobodna. Prava proslava biće 20. juna, kada ćemo dobiti pehar.

Zvezda se ne zadovoljava ovim što je uradila, već mora da teži ka još većim uspesima, ističe Terzić.

- Mi koji vodimo instituciju kao što je Zvezda nemamo vremena za radovanje, čekaju nas novi izazovi, a ja kao prvi čovek kluba moram da gledam u budućnost, da nas ne pojede ova svakodnevica, treba da radimo nove stvari, strateške, poput regionalne lige, radova na stadionu...

Espreso