KOLAROV I PRIJOVIĆ? “Daleko su, pregovaramo sa stranim igračima”

Sve je izvesnije da na Marakani ipak neće doći tri Aleksandra u ovom prelaznom roku

Fudbaleri Crvene zvezde obavili su prozivku, a povodom sage oko dolazaka Aleksandra Prijovića i Aleksandra Kolarova oglasio se i sportski direktor kluba s Marakane, Mitar Mrkela.

Dugo se traga za napadačem i levim bekom koji će zameniti Dijega Falćinelija, odnosno Milana Rodića koji je već godinama jedini izbor na levom beku.

Izbori su pali na dva Aleksandra, Prijović koji igra u Al Itihadu, odnosno Kolarov kome je istekao ugovor s ekipom Intera.

Problem u slučaju Prijovića je njegova plata od 6.000.000 evra koju ima u Al Itihadu, dok je kod Kolarova situacija drugačija, on je nedavno imao operaciju leđa i neće žuriti s povratkom na teren.

Međutim, o svemu tome je govorio Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde.

Pregovaramo s nekim igračima na pozicijama levog beka i napadača, oba igrača su stranci i nadam se da ćemo u narednih sedam dana imati rezutlate - rekao je Mitar Mrkela, pa potom kratkim odgovorima "odjavio" Prijovića i Kolarova.

Kolarov? Ja sam pričao s njim, sarađivali smo zajedno u OFK Beogradu i reprezentaciji, on je daleko od nas - rekao je Mrkela o potencijalnom dolasku levog beka na Marakanu.

Dok je kod Prijovića, odgovor bio "tajanstveniji", ali takođe odričan.

Rekao sam da pregovaramo sa stranim igračima, to je odgovor - nastavio je Mrkela svoju "tajanstvenost", a na kraju se dotakao i Nenada Krstičića.

- On je igrač AEK-a - zaključio je Mitar Mrkela svoje izlaganje na Marakani.

(Telegraf.rs)