Klub potvrdio sukob Stankovića i Kange – “Biće kažnjen, izvinio se, idemo dalje!”

Crveno-beli ovom objavom žele da stave tačku na ovaj slučaj

Fudbalski klub Crvena zvezda izdao je saopštenje povodom informacije koja se pojavila u medijima, a tiče se nediscipline Kange, njegovog neprofesionalnog ponašanja i sukoba sa trenerom Dejanom Stankovićem.

Iz Ljutice Bogdana poručuju da je "sukoba u ekipama uvek bilo i biće", da neće dozvoliti da ovaj slučaj utiče na čitav tim, te da se Kanga izvinio i shvatio da je pogrešio, i da će biti kažnjen po klupskom pravilniku.

Saopštenje šampiona Srbije prenosimo u celini.

Povodom informacija o verbalnom sukobu šefa stručnog štaba našeg kluba Dejana Stankovića i igrača Gelora Kange, Crvena zvezda želi da pojasni situaciju kako bi se prekinula sva nagađanja. Sukoba u ekipama uvek ima i biće ih. Ne postoji klub i ekipa imuni na tako nešto. Ipak, nećemo dozvoliti da ovo utiče na ekipu. Razgovarali smo sa Kangom i biće shodno klupskom pravilniku kažnjen, shvatio je grešku i prihvatio odluku. On ima ugovor sa Crvenom zvezdom na tri godine i nastavljamo dalje zajedno - kažu iz tabora Zvezde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, Kanga se problematično ponašao posle meča sa Liberecom u Ligi Evrope, napravio je i ispad na aerodromu, a vrhunac je bio njegova svađa sa Dejanom Stankovićem.

Zbog svega toga će bti kažnjen novčano.

(Telegraf.rs)