KK Crvena zvezda ima novog sponzora!

Pul sponzora kluba sa Malog Kalemegdana pojačan je novim imenom

KK Crvena zvezda je saopštila da je novi sponzor kluba kladionica Soccer, koja će biti zvaničan beting partner crveno-belih.

Posle FK Crvena zvezda, koja za beting partnera ima drugu kladionicu i košarkaški klub je dobio kladionicu za svog novog sponzora.

Crveno-beli na zvaničnom sajtu objavili da su ponosni što imaju partnere koji su uz klub u najtežim trenucima, posebno sada kada su oklonlosti zbog korona virusa dodatno otežale funkcionisanje klubovima.

Direktor kluba Filip Sunturlić rekao je da je ovo početak dugogodišnje saradnje.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Saradnja sa sportskom kladionicom Soccer je samo još jedan dokaz da sve urađeno u periodu iza nas nailazi na veliki odjek. Kada to kažem, ne mislim samo na sportske rezultate, već i uspešan rad svih struktura kluba. Uprava, menadžment, sportski sektor, ali i svi klupski partneri… Svi mi funkcionišemo kao snažan i uigran tim, a naši rezultati govore najbolje u prilog tome.

Drago mi je da smo dodatno osnažili naš tim za jedan brend kakav je sportska kladionica Soccer. Posebno imponuje to što su gotovo svi dugogodišnji partneri uz nas i u ovim teškim vremenima, a Soccer se sada pridružuje toj grupi uspešnih brendova koje smo okupili u našoj crveno-beloj porodici. Nemam nikakvu sumnju da je ovo samo početak jedne dugoročne i uspešne saradnje - istakao je Sunturlić.

Predstavnici sportske kladionice Soccer takođe nisu krili zadovoljstvo:

- Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo da stanemo iza tako velikog i renomiranog kluba kao što je KK Crvena zvezda mts. Ovaj klub koji ima uspešnu tradiciju već 75 godina iznedrio je neke od od najvećih imena srpske košarke. Čast nam je ukrstimo naše boje sa prepoznatljivo crveno-belom bojom i nadamo se da će ovo partnerstvo biti dugoročno. Kladionice Soccer već dugi niz godina podržavaju sport u Srbiji i ovo je pokazatelj naše posvećenosti strategiji razvoja sporta - izjavili su zvaničnici ove kompanije.

Ugovor o saradnji potpisan je do kraja tekuće sezone i njom je predviđeno da crveno-beli prvotimci nastupaju u ABA ligi i Superligi Srbije sa logom kompanije Soccer na dresu.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: