KINA I DALJE AKTUELNA: Stigla nova ponuda za Pavkova (FOTO)

Ulazimo polako u završnicu prelaznog roka u Kini, što bi i za ovdašnje ljubitelje fudbala moglo da bude veoma zanimljivo.


Pre svega, jer iz najmnogoljudnije zemlje sveta postoji interesovanje za napadača Crvene zvezde Milana Pavkova.


Na tu temu se već spekulisalo u srpskim medijima, ali bez konkretnijih saznanja, međutim, ona su se u međuvremenu pojavila, a otkrio ih je ''Žurnal''.


Prema njihovim saznanjima, za Pavkova je zainteresovan kineski Hebei, koji u svojim redovima ima i dve argentinske zvezde - nekadašnje asove Barselone, odnosno PSŽ-a, Havijera Maskerana i Ezekijela Lavecija!
Ono što je nepoznato, jeste koliko novca bi Hebei bio spreman da ponudi Crvenoj zvezdi, ali pomenuti list navodi da bi ta suma mogla da dostigne četiri miliona evra.


Međutim, ono što izaziva sumnju u realizaciju ovog transfera, jeste informacija da je ovih dana Hebei već angažovao brazilskog napadača Markaa, koji je stigao iz korejskog Gjongnama za 5.3 miliona evra, pa se postavlja pitanje da li će Kinezi sada ostati uporni u nameri da angažuju i Pavkova.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Navodno, na dovođenju Pavkova insistira trener Hebeija, Velšanin Kris Kolman, koji želi da sa visokim napadačem Crvene zvezde u svom timu primeni i neke karakteristike ostrvskog stila igre.

Sportske