Kevin Durant jedva čeka da igra EVROLIGU!? Pogodite koji klub je “odabrao”

Bilo bi ovo izuzetno pojačanje, sve i da dođe sa 40 godina

Poznato je koliko Kevin Durent voli Evroligu, prethodnih godina je više puta bio na utakmicama, a često je bio gost i svom prijatelju Majku Džejmsu kada je igrao Monako. 

Edmond Samner, bivši saigrač jednog od najboljih košarkaša svih vremena, je istakao da trenutno krilo Finiks Sansa želi da karijeru završi u najjačem evropskom takmičenju.

KD je pričao 2019. godine u emisiji Serža Ibake "Koliko si gladan?" kako želi da svoju poslednju godinu provede u Evropi.

- Želeo bih da igram svoju poslednju godinu u Barsi. Evroliga je druga najbolja liga na svetu - rekao je tada Durent.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Samner je po potpisu sa Žalgirisom dao izjavu kako se nada dolasku NBA šampiona na "Stari kontinent".

- Mogao bi iskočiti, čoveče. Sviđa mi se KD. Bio je sjajan saigrač i sjajna osoba. Nadam se da će stići. On uvek kaže kada završi sa NBA, da želi da dođe ovde i igra. Dakle, hajde da li će se to zaista desiti. Ali verujem u to, jer on jednostavno voli ovu igru, kao da mu je to sve do čega je stalo - rekao je novi igrač tima iz Kaunasa.

Samner je u NBA ligi odigrao čak 161 utakmicu i u proseku je beležio 6,2 poena, 1,5 skokova i 1,1 asistenciju. 2021. godine doživeo je povredu Ahilove tetive i tako propustio celu sezonu. Sličnu povredu je imao Kinan Evans, trenutni plejmejker i najbolji igrač Žalgirisa.

(Telegraf.rs)