KATASTROFA ZA ZVEZDAŠE! Najbolji igrač napušta Crvenu zvezdu, seli se u Izrael

Amerikanac očigledno želi da promeni sredinu posle osvojene triple krune sa crveno belima

Košarkaški klub Crvena zvezda mogao bi da ostane bez jednog od najboljih igrača, pošto je Ostin Holins već na putu za Izrael, gde će sa Makabijem potpisati ugovor na jednu godinu, uz opciju produžetka na još jednu, prenose grčki i litvanski mediji!

Postavljalo se dosta pitanja oko toga ko će igrati iduće sezone u crveno-belom dresu, pošto je nekolicini igrača istekao ugovor, dok su oni glavni izrazili želje da napuste klub, odnosno, ušli su u pregovore sa drugim ekipama.

Ranije su španski mediji najavili potencijalni prelazak Kalinića u Barselonu, a sada bi iz kluba mogao da ode i Ostin Holins.

Naime, kako tvrdi Grk Hristos Harpidis, Ostin Holins je već na putu za Makabi gde će potpisati ugovor na jednu godinu uz opciju produžetka na još jednu, a ovu informaciju je potvrdio i Donatas Urbonas, renomirani litvanski novinar specijalizovan za košarku.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Holins je jedan od igrača koji je dosta oscilirao tokom sezone, na početku je bio "hladan" da bi kasnije zaigrao na nestvarno dobrom nivou i tim partijama kupio navijače Zvezde koji su ostali oduševljeni njegovom igrom u odbrani, ali i napadačkim atributima.

Ipak, čini se da je Holinsu potreban novi izazov, a Makabi izgleda kao idealna prilika za tako nešto, pogotovo jer je "Ponos Izraela" imao dosta lošu sezonu u Evroligi iza sebe.

(Telegraf.rs)