KATASTROFA!!! Korona ponovo u Zvezdi, crveno beli bez tri ključna igrača

“Bio sam sa doktorom, da"vidimo šta ćemo i kako ćemo. Nije uopšte prijatna situacija"

Hofenhajm dolazi na Marakanu u četvrtak, a dan pred duel za medije je o meču govorio Dejan Stanković.

Velika je prilika pred crveno-belima, mogu čak da napadnu i prvu poziciju u grupi, ali...

“Bio sam sa doktorom, da vidimo šta ćemo i kako ćemo. Nije uopšte prijatna situacija. Neću moći da računam na Kataija, Ivanića i Rodića. Što se tiče Gobeljića, on se priključio timu. Videćemo da li je spreman i za koliko minuta. Opet smo u deficitu sa igračima, ne želim da to bude alibi. Ali ne prija kada se desi ovako nešto pred važnu utakmicu. Siguran sam da ćemo izvući maksimum. Ova utakmica nam donosi mnogo“, rekao je Dejan Stanković.

Možda ćemo imati još jednog pozitivnog. Reč je o Aleksi Vukanoviću, malo nas je sve to poremetilo. Uradili smo dodatna testiranja da vidimo da li je definitivno pozitivan. Čekamo rezultat, ali... - dodao je.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Detaljnije o Ivaniću.

“Stegao je zube protiv Genta. Igrao je sa bolovima u listu, dao je sve što je imao u Belgiji. Situacija se pogoršala. On ne može fizički da istrči na teren. Protiv Genta je mogao. Znao je da je povređen, ali je svesno rizikovao i igrao. Ovo su momci koji su spremni da rade na svoju štetu. To stalno ponavljam. Spremni su da daju sve, ali sve što nas je zadesilo ne treba da bude alibi“.

Hofenhajm će igrati u kombinovanom sastavu.

“Igrao protiv dominantne ekipe u našoj grupi. Rezultati to govore. U Bundesligi imaju problema, ali to mi nije merilo. Oni su favoriti. Videćemo sa kakvim timom će oni doći, da li će kalkulisati. Moraćemo da budemo organizovani. I kada napadamo i kada se branimo. Hoću da igrači ispoštuju sve što se dogovorimo, što u poslednje vreme ide kako treba. Neću o onima koji nedostaju. Svaki igrač nam je bitan. Pokazali smo to već“.

A pobeda od 3:0 otvara vrata prvog mesta.

“Ja sam realista. Da bismo jurili 3:0, morali bismo da mnogo rizikujemo. Da svi izađemo gore... Sad, ne znam šta da kažem na to. Moraćemo da budemo kompaktni, jer fudbal je čudna igra. Da budemo u kalkulisanom riziku, i da onda nametnemo utakmicu. Važno mi je da pristup bude dobar. Slušaju me igrači u poslednje vreme“.

I na kraju o formaciji.

“Poremetilo nas je ovo sa Aleksom. Videćemo, idem sad dole da radim. I vidim sve opcije. Šta se gubi, a šta dobija. Moguće je da ćemo promeniti formaciju”.

Espreso