Katai priznao šta ga je mučilo u prošlom mandatu u Zvezdi

Zvezdin mađioničar

Plej iz Srbobrana priznao da mu je nedostajalo igranje grupne faze u prvom boravku u klubu

Aleksandar Katai bio je jedan od lidera Crvene zvezde u pobedi protiv Libereca.

Crvena zvezda pobedila je Čehe sa 5:1 u 2. kolu Lige Evrope, što je najubedljiviji trijumf u istoriji kluba u evropskim grupnim fazama

- Osećaj je zaista fenomenalan, uspeli smo da ostvarimo sjajnu i ubedljivu pobedu. Raduje me što smo sinoć stvarali šanse, ali i to što nismo dozvolili protivniku mnogo prilika. Verujem da su svi zvezdaši veoma srećni i samo su oni sinoć nedostajali da zaokružimo sjajnu partiju – počeo je Katai u razgovoru za klupski sajt.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zvezdin fudbaler je poznat po nadimku Magiko, koji neretko upotrebljava i trener Dejan Stanković.

- Zvezdini navijači su jedinstveni u svim segmentima, pa tako i u ovom. To mi je samo motiv više da radim još jače i da navijačima donesem radost. Naravno, ne mogu da sakrijem da mi prijaju lepe reči, ali znam da samo maksimalnim zalaganjem u crveno-belom dresu mogu potvrditi taj nadimak.

Katai zna koji je glavni cilj u Evropi.

- Naš cilj je proleće u Evropi i verujemo u to. Grupa jeste teška, imamo odlične protivnike, ali znamo da imamo kvalitet i mislim da možemo do jednog od dva mesta u grupi koje vode u dalji tok takmičenja. Drago mi je što sam Zvezdom imam priliku da igram grupnu fazu, to se u mom prethodnom mandatu nažalost nije desilo. Međutim, sada pišemo nove stranice istorije i verujem da možemo mnogo.

Zvezdina desetka ne krije da su nedostajali navijači, kao i da mu podrška porodice mnogo znači.

- Moram da priznam da nam fale naši zvezdaši i pesma sa stadiona. Kada proslavljamo golove malo je čudno jer nema navijača, ali šta je tu. Navikli smo se pomalo na to, ali jedva čekamo njihov povratak. Kao što uvek volim da kažem – mi smo svi jedna velika porodica i dišemo jedni za druge. Takođe, tu je i moja porodica koja je uvek uz mene i to je nešto najvažnije u životu – podvukao je Aleksandar Katai.

(Telegraf.rs)