Katai pred utakmicu sa Pjunikom “Ni mnogo veći klubovi se nisu naigrali fudbala na Marakani”

Istakla je Zvezdina "desetka" i da očekuje pun stadion

Aleksandar Katai, možda i najbolji fudbaler Crvene zvezde, najavio je meč koji crveno-beli igraju protiv Pjunika u 3. kolu kvalifiakcija za Ligu šampiona!

Crveno-beli protiv jermenskog šampiona igraju u sredu od 20.45 časova, a isti dočekuju u sjajnom raspoloženju posle četiri vezane pobede u šampionatu.

Sezonu smo startovali sa četiri pobede, na najbolji mogući način i nema razloga da tako ne nastavimo već u sredu. Očekuje nas utakmica protiv tima koji je prvak Jermenije i sigurno neće biti lako, ali moramo da budemo realni i kažemo da na Marakani ni mnogo veći klubovi ne mogu da se naigraju fudbala. Utakmica protiv Radnika je možda bila i najbolja od starta sezone, mislim da su navijači uživali doslovno od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka i na krilima toga dočekujemo Pjunik. Svi smo uzbuđeni pred utakmicu u sredu, verujem da je takvo raspoloženje i kod navijača i očekujem pun stadion - rekao je Katai.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kao i ostali naši prvotimci, i Katai je oduševljen idejom da svi dođu u Zvezdinim dresovima i da se tribine oboje u crveno-belo.

- Fantastična ideja. Nadam se da će biti što više Kataija na tribinama. Šalu na stranu, razgovaramo međusobno o tome i oduševljeni smo. Biće to atmosfera za pamćenje i sjajna slika koju ćemo poslati - svi zvezdaši kao jedan. Verujem da će to sve biti propraćeno dobrom partijom na terenu, te da će spektakl zaista biti potpun. Siguran sam da nas očekuje jedno lepo avgustovsko veče i da ćemo na najbolji mogući način startovati ovogodišnji evropski put - podvukao je Katai.

(Telegraf.rs)