Kapiten Midtjilanda oduševljen Borjanom! “Neverovatan je, pravi kapiten i džentlmen”

Utisci Danaca posle utakmice

Kapiten Midtjilanda Erik Svjatčenko bio je oduševljen reakcijom Milana Borjana, koji je pomogao njegovoj ekipi da uđe u tunel stadiona Rajko Mitić i potom došao da pozdravi danski tim u svlačionicu nakon utakmice.

Ekipa Midtjilanda je bila zasuta tvrdim predmetima prilikom izlaska sa terena, gosti u jednom trenutku nisu ni smeli da krenu ka svlačionicama, ali im je u neprijatnom trenutku u pomoć priskočio kapiten crveno-belih.

"Bojan je pravi džentlmen, pravi kapiten, objasnio je da se to u fudbalu dešava. Bio je stvarno neverovatan, pravi kapiten", rekao je Erik Svjatčenko.

Trener Bo Henriksen izuzetn je zadovoljan ostvarenim rezultatom i povratkom u borbu za prolaz.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Crveni karton je promenio meč i usmerio ga u ovakav tok. Nije lako igrati sa 11 na 10, bili smo u dobroj situaciji. Sad je sve otvoreno. Imamo šansu da prođemo dalje. Sve je u našim rukama. Zvezda i Braga su ozbiljni timovi, ali mi se sada pitamo", rekao je Henriksen.

Suđenje je "išlo na ruku" gostima.

"Nisam video sve detalje da bih doneo konačan sud. Moramo da verujemo da je želeo najbolje. I mi smo u Danskoj imali primedbe na suđenje, ali verujem da nikada nemaju lošu nameru", dodao je Henriksen.

Mozzartsport