KAPITALNO POJAČANJE NA MARAKANI! Hteli ga klubovi iz Italije i Francuske a on odabrao Crvenu zvezdu

Marko Stamenić sve bliže crveno-belom dresu

Marko Stamenić je postigao dogovor sa Crvenom zvezdom! Jedina stvar koja je i dalje pod znakom pitanja, jeste to da li će vezista rođen 2002. godine obući crveno-beli dres ove zime, ili će to učiniti na leto.

Talentovani vezista Kopenhagena ima ugovor sa danskim timom do kraja tekuće sezone, te bi, ukoliko u Zvezdu stigne na leto, došao kao slobodan igrač.

Ipak, nije isključeno da Srbin rođen na Novom Zelandu, obuče crveno-beli dres već u zimskom prelaznom roku, ali bi u tom slučaju klub iz Ljutice Bogdana morao da se dogovori oko obeštećenja sa danskim timom.

Ipak, svesni su u Kopenhagenu da će Stamenić uskoro promeniti sredinu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Marku je nuđen produžetak ugovora otkad sam došao za trenera. Imam veliko poverenje u njega. Razmišljao je, ali mi smo ostali bez dogovora. Pre nekoliko dana smo saznali da neće produžiti ugovor, došao je do zaključka da želi nešto novo, a mi takve ne smemo da imamo – izjavio je trener Danaca Jakob Nestrup.

Koliko je želeo transfer u Zvezdu, potvrđuje i to da je Stamenić odbio brojne ponude iz Serije A, kao i francuske Lige 1, a interesovanje za njega pokazivali su i timovi iz engleskog Čempionšipa.Play Video

(Telegraf.rs)