Kalinića pitali o Zvezdi nakon pobede Barselone: “Hajdemo sledeće pitanje!”

Kalinić nije u potpunosti bio zadovoljan uprkos pobedi

Izgubili su košarkaši Crvene zvezde jako tesno u Barseloni protiv istoimene ekipe, mada su imali svoje šanse u završnih deset minuta igre. Ipak, domaći tim je na kraju izašao kao pobednik - 86:81.

Posle meča, za srpske medije pričao je Nikola Kalinić, koji je rekao da je njegov tim pao u završnici, što im se prečesto dešava ove sezone.

- Evroligaška utakmica, nema šta nego će da bude teško. Neozbiljno smo odigrali u trenucima kada smo imali vođstvo, to nam se dešava već više puta ove godine. Mislim da treba da prelomimo utakmicu, da završimo mirno i igramo do kraja, da razmišljamo, unapredimo.

Usledilo je pitanje novinara na to kako se oseća kada igra protiv Zvezde, na šta je Kalinić odreagovao samo sa "hajdemo sledeće pitanje".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ipak, uporedio je tim Zvezde iz ove i prošle sezone.

- Sigurno da ima mnogo više igrača koji su imena, koji su talentovani, u karijerama, ta konekcija između bekova. To je ono na šta treba da se fokusiraju. Teodosić razigrava celu ekipu, teško je igrati, dobili smo, ali ne raduje nas što je bilo tako.

Kaže da Barseloni više ne sme da se ponavlja takva dekoncentracija u završnici.

- Opuštanje je bilo, mislili smo da će druga ekipa da odustane, da odemo kući. Ali nema razloga za to, svi se bore, svi gledaju da se vrate u utakmicu, trude se da budu disciplinovaniji.

(Telegraf.rs)