Kako je izgledao trening Zvezde na Kipru

Prvi trening je već odrađen, a crveno-beli su, iako je januar, iskoristili priliku da provere temperaturu mora.

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u ponedeljak na pripreme na Kipar gde će se narednih dana spremati za nastavak sezone.

Posle prvog treninga, koji je odrađen odmah posle smeštaja u luksuzni hotel, drugog dana je akcenat bio fizičkoj spremi i na taktici.

Izabranici Dejana Stankovića iskoristili su priliku i da provere temperaturu mora, pa su neki oporavak od treninga obavili kupanjem u Sredozemnom moru.

Dejan Stanković je na Kipar poveo sledeće fudbalere, to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

Na Kipru će crveno-beli odigrati i jednu prijateljsku utakmicu. Potom sledi povratak u Beograd i odlazak u Tursku na drugi deo priprema gde će izabranici Dejana Stankovića odigrati četiri kontrolne utakmice.

Pogledajte i fotografije sa drugog treninga na Kipru

Telegraf.rs