Kako igrači Zvezde provode vreme u izolaciji?

Fudbaleri Crvene zvezde svih kategorija po uvođenju vanrednog stanja obustavili su sve fudbalske aktivnosti i svi sportisti i fudbalski radnici nalaze se u svojim kućama 

Prvotimci Crvene zvezde najodgovornije su pristupili vanrednom stanju koje je Vlada Repulike Srbije uvela u nedelju kao meru za suzbijanje korona virusa.

Fudbaleri vreme provode sa porodicama u svojim domovima, treniraju po programu, gledaju filmove. a putem društvene mreže Instagram organizovan je i zanimljiv izazov u kome su izabranici Dejana Stankovića pokazali fudbalsko umeće.

Fudbaleri Crvene zvezde svih kategorija po uvođenju vanrednog stanja obustavili su sve fudbalske aktivnosti i svi sportisti i fudbalski radnici nalaze se u svojim kućama. Kapiten Milan Borjan, Marko Gobeljić i ostali odgovorno i savesno su postupili prema upustvima državnih organa. Svi prvotimci su dobili program treninga od stručnog štaba koji mogu odrađivati u svojim domovima i tako održavati kako-tako neki nivo kondicije.

Zvezdin kapiten i predvodnik na terenu Milan Borjan imao je snažnu poruku za sve građane naše zemlje.

- Želim da vas, u ime Crvene zvezde i u moje lično ime, sve pozdravim i poručim da moramo biti jaki, društveno odgovorni, da sedimo kod kuće da bi sačuvali i sebe i druge. Zvezda je pobedila i bila prvak sveta, pobedićemo i mi, svi zajedno ovog nevidiljivog protivnika - naglasio je Borjan.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Većina Zvezdinih fudbalera koristi ovo stanje karantina i izolacije za druženje sa svojim najbližima, a mnogi biraju u popodnevnim i večernjim satima i dobar film za opuštanje. Borjan preporučuje da pogledate filmove – “Irac”, “Oušnovih 8”, “Togo” i "Neobrađeni dragulji”. Levi bek kluba i član “kluba 100”, Milan Rodić oporavio se od povrede i uz svakodnevni rad kod kuće predlaže da se pogledaju – “Bilo jednom u Americi”, “Bekstvo iz Šošenka”, kao i film “Pijanista”. Zvezdin lav i povratnik na teren, Branko Jovičić, koji je juče (18. mart) proslavio 27. rođendan, više voli serije od filmova. Njegovi favoriti za ove dane su serije “Černobilj”, “Snaga” i “Gomora”. Ričmond Boaći je još uvek u procesu oporavka od povrede, a dobro je poznato da obožava muziku i ples. Na Instagram profilu odigrao je ples koji je nazvao "Ne korona virusu"...

Na društvenoj mreži Instagram pokrenut je zanimljiv izazov sa heštegom #ostanikodkuće (#stayathome) u kome brojni fudbaleri Evrope i sveta pokazuju svoje majstrostvo i veštinu žonglirajući upravo ono što sigurno svi imamo u domovima – toalet papir. U ime Crvene zvezde izazov je pokrenuo Veljko Nikolić, a redom su svoje umeće pokazali Njegoš Petrović, Miloš Vulić, Srđan Babić, Dušan Jovančić. El Fardu Ben se takođe priključio ovom zanimljivom izazovu, a čak su i njegova deca pokazala da su od tate nasledila fudbalski talenat.

https://www.youtube.com/watch?v=TJUHbrfqhV4

Fudbaleri Crvene zvezde apeluju na građane u Srbiji da poštuju sve odredbe Vlade Republike Srbije o vanrednom stanju i da čuvajući sebe čuvaju i druge.

Espreso