Kako će Delije reagovati? Milojević dobio ponudu od CRNO BELIH!

Kraj jesenjeg dela sezone označio je i kraj dvoipogodišnjeg, veoma uspešnog boravka Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde.


Njegov naslednik Dejan Stanković već uveliko sprovodi svoje zamisli na pripremama, igrači ga hvale, ističu njegov sjajan odnos prema njima, kako je spreman da ih sasluša i pruži podršku...


Za to vreme, Vladanu Milojeviću stižu ponude sa različitih strana.


Juče se ponovo pojavila informacija da bi Milojević mogao da se pridruži Marku Marinu u saudijskom Al Ahliju, a već danas ''Blic'' prenosi svoja najnovija saznanja kako bi Milojević mogao na drugu stranu.


Ta opcija bi izazvala mnogo više pažnje i interesovanja, jer je navodno u pitanju ponuda solunskog PAOK-a, a pomenuti izvor navodi da je Milojević ''pred potpisom novog ugovora''.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Solunski crno-beli prema tim saznanjima nisu zadovoljni učinkom trenera Abela Pereire, a te priče su postale glasnije posle poraza PAOK-a u Atini od Panatinaikosa (2:0), što je iskoristio Olimpijakos i preuzeo prvo mesto na tabeli.


Do narednog meča sa OFI-jem, trebalo bi situacija da bude jasnija, a eventualni novi kiks bi verovatno značio i definitivan rastanak PAOK-a sa aktuelnim trenerom

sportske.net