JOVELJIĆ SE NADA MINUTAŽI: Ako dam gol, trk na sever (FOTO)

Derbi je zakazan za subotu. Početak je u 18 časova.

- I mi i oni smo pobedili u obe utakmice. Očekuje nas spektakl, a pripremamo se kao za svaku drugu utakmicu. Znamo da Derbi može da donese mnogo toga, ali je za nas bitan svaki drugi meč - rekao je Branko Jovičić, priznavši da pozitivna trema postoji. 

- Ima je, pošto Večiti derbi ne može da se poredi sa ijednom drugom utakmicom u Evropi - kazao je zadnji vezni crveno-belih, čiji je skor pozitivan. 

- Imam jednu pobedu i jedan remi.

Uoči subotnjeg duela, razlika je 15 bodova. 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Ne gledamo bodovnu prednost u odnosu na Partizan. Za nas je svaki meč bitan, očekujem pobedu u derbiju. U svakom meču idemo na pobedu, jer Zvezda kao veliki klub ne trpi loše rezultate. 

Branko Jovičić

Branko JovičićFoto: Srbija Danas

Jovičić je već osetio draž Derbija, ali Dejan Joveljić nije, barem u seniorskoj konkurenciji. 

- Za nekoliko dana nas očekuje velika utakmica. Iskreno, ne znam da li ću da dobijem šansu. Ako je bude, iskoristiću je na najbolji mogući način. A ako je ne dobijem, idemo dalje. 

U mlađim kategorijama već je dao više od deset golova, a ima i mnogo više pobeda... A ako da gol, zna se. 

- Trk na sever, da proslavim - zaključio je mladi napadač koji je bio jedan od predstavnika Zvezde na potpisivanju ugovora. Predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović je sa direktorom hotela "Cepter" Đorđem Rašićem ozvaničio nastavak saradnje koja već traje tri godine, a konferenciji je prisustovao i direktor Omladinske škole Dragan Mladenović. 

Srbijadanas