Jovančić nakon priprema

Fudbaleri Crvene zvezde šampionat nastavljau utakmicom rptovi Čukaričkog.

Dušan Jovančić je na pripremama u Turskoj, posebno u utakmicama protiv Ludogoreca i Dunajske Strede prikazao sjajnu igru i najavio povratak u staru dobru formu.

Dolazak Dejana Stankovića na mesto trenera doneo je određene promene oko zahteva u igri koji su menjani u hodu.

- Imali smo naporne pripreme, počevši još od Kipra gde je bio taj najteži deo. U Turskoj je takođe bilo mnogo treninga, utakmica ali sve je to moralo da se prođe kako bismo dočekali prvenstvo kako treba. Dostigli smo dobar fizički nivo, taktički na još mnogo načina, tako da verujem i nadam se da će sve to izaći na dobro - kaže Jovančić. - Kad dođe novi trener, novi stručni štab uvek ima neke svoje ideje i zahteve. Logično je da se promeni dosta toga. Mislim da smo Stankovićeve zamisli u dobrj meri uspeli da sprovedemo u delo. Međutim, kratko smo zajedno, ima tu još mnogo posla.

Od momenta kad se oporavio od gripa trećeg dana boravka u hotel „Regnum“, Jovančić je prikazao visok nivo igre i nekako se nametnuo kao prvi izbor u veznom redu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Mnogo igrača veznog reda je u dobroj formi, mnoge utakmice smo dobro igrali i ja i veći deo saigrača. Nadam se samo da ćemo ući u formu svi zajedno pa i ja. Konkurencija je velika, imamo kvalitetne izbore i onda jedan drugog teramo da budemo u što boljoj formi. Nadam se da ćemo i ja i ekipa igrati na jednom visokom nivou u šampionatu - priželjkuje Jovančić koji će sa saigračima prvi ispit u prolećnom delu šampionata imati protiv Čukaričkog. - Uželeli smo se fudbala, naših navijača i verujem da i oni jedva čekaju da nas vide na delu na Banovom Brdu. Mi ćemo se potruditi da im dobrim igrama i pobedama vratimo za svu ljubav i podršku. I nadam se da ćemo se u maju radovati duploj kruni.

srbijadanas