Još jedan igrač napušta Zvezdu?

Dejan Meleg će definitivno u Radnički, pošto ni u narednoj sezoni neće dobiti minute na stadionu “Rajko Mitić“, a u Nišu bi mogao da mu se pridruži još jedan saigrač iz Crvene zvezde - Miloš Vulić.

Crveno-beli su naime procenili da bi posle očekivanog dolaska Hosea Kanjasa i nekadašnji plej Napretka teško dobio pravu šansu u Zvezdi, te da je najpametnije rešenje za obe strane privremeni rastanak.

Zvezda bi najradije da Vulića pošalje na pozajmicu na Čair, jer će u Radničkom osetiti i izazov igranja u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Pitanje je samo da li će se 22-godišnji igrač složiti sa ponudom.

Mada, Vulić je posle blistavih igara u Kruševcu u Zvezdi pao u drugi plan, pa je u Superligi odigrao svega 150 minuta u dresu beogradskog kluba. Plus još ponešto u Kupu, ali ni tu ga nije bilo u finalu sa Partizanom, odnosno onda kad je bilo bitno.

Branko JovičićDušan Jovančić, Goran Čaušić, pa Kanjas, nešto napred Mirko Ivanić i Marko Marin. Sve pozicije koje Vulić može da pokrije već su popunjene, iako je on ostavio sasvim solidan u dosadašnjem toku priprema za novu sezonu. Tehnički je plemenit igrač, možda malo mekši u odnosu na konkurenciju na svojoj primarnoj poziciji.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Naravno, nije nemoguće da sam igrač odbije da ide, već da insistira na ostanku i pokuša da se izbori za svoje mesto pod suncem. Rizično jeste, ne i nemoguće.

mozzartsport