Još jedan golman napustio Crvenu zvezdu

Milan Borjan je neprikosnoven, Zoran Popović će biti na klupi za svaki slučaj i onda na leto otići u Levski. I to će biti jedina dvojica golmana koja će Dejan Stanković na proleće imati na raspolaganju, pošto je i 21-godišnji Aleksandar Stanković napustio Crvenu zvezdu.

Mladi Zvezdin golman je nakon letnjeg povratka sa kaljenja u Grafičaru uvršten u seniorski tim crveno-belih, ali nije odigrao ni minut u žestokoj konkurenciji Borjana i Popovića, pa je procenjeno da je bolje da ode negde gde bi mogao da se bori za mesto među stativama.

A kako je Marko Milošević, jedan od najboljih golmana Superlige, ovog januara iz Kruševca otišao u kazahstanski Kaspij Popović će pokušati da se za minute izbori u Napretku.

Čarapani su prethodno iz Bokelja doveli i nekadašnjeg golmana Vojvodine Marka Kordića, a tu je još i 20-godišnji Nemanja Andrijanić.

Kruševački superligaš je saopštio da je Stanković došao na šestomesečnu pozajmicu, a da će se na kraju sezone vratiti da opet proba na Topčiderskom brdu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Tad već Popović neće biti, pa će biti otvorena borba za drugog golmana crveno-belih, pod uslovom da kapiten Borjan ostane tu i za sledeću sezonu.

Podsetimo, jutros je i Radnik objavio da se Nikola Vasiljević vraća u Surdulicu nakon što ni on nije mogao do minuta u Zvezdi.

I 202 centimetara visoki Vasiljević je otišao samo na šestomesečnu pozajmicu nakon čega će njegov status u Zvezdi biti ponovo razmatran.

Zvezda dakle ostaje sa dvojicom golmana, tu su samo Borjan i Popović, ali i svega 17 prvenstvenih utakmica plus najviše četiri u Kupu.

(FOTO: Star Sport) Mozzartsport