Jirka i Vulić idu na pozajmice, poznato i gde

Potvrđeno u Ljutice Bogdana.

Miloš Vulić i Erik Jirka u narednih šest meseci igraće na pozajmici po svemu sudeći u Radničkom iz Niša. Ovaj detalj doduše nije direktno potvrdio generalni direktor Zvezdan Terzić, ali jeste ostale. 

- Jirka ide sigurno na pozajmicu. Neće u inostranstvo, iako su postojale ponude, već u Srbiju. Da bude tu, na oku, da se što pre adaptira na ligu, na jezik... Dogovoreno je, ali ne bih o klubu.

Pričali smo i sa Milošem Vulićem, da i on ode na pozajmicu od šest meseci. Bilo bi loše za njih da opet ne igraju, pošto su već imali malu minutažu. 

Javnost misli da je Vulić jedan od boljih? 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Ne čitamo komentare navijača, ne idemo ulicom i slušamo šta narod kaže. Ozbiljni smo profesionalci. Da nije dobar igrač, ne bi bio u Zvezdi, tako je i sa Jirkom. 

Da li će ići u paketu? 

- Vrlo moguće. Kada šaljemo igrača na pozajmicu uzimamo u obzir sve detalje, ko je trener, koja je formacija igre, da li je tim iz vrha tabele, da li će da se vrate sa pobedničkim mentalitetom... Ne smemo da dozvolimo luksuz da oni ne budu to što zbog čega su dovedeni u Zvezdu. 

- I neka igraju. Mislim da će Zvezda biti toliko jača da mogu da igraju. 

Miloš Vulić

Miloš VulićFoto: Srbija Danas

Možda to i da rezultate kao u slučaju Milana Pavkova koji je imao takođe sličan put, u Radničkom. 

- Igrač mora da ima potencijal i kvalitetan rad, ali nemaju utakmice. 

Šta se dešava sa golmanom Nikolom Vasiljevićem.

- Procenili smo da mu je potreban kvalitetan rad više nego utakmice. Ostaće i to je predlog trenera golana Dušana Gašića. Milan Borjan i Zoran Popović su prva dva golana Vasiljeviću je potreban rad, ima neverovatne fizičke predispozicije. Mnogo toga mu treba - zaključio je Terzić. 

srbijadnas