JEZIVO! Bivši napadač doživeo STRAVIČNU povredu (VIDEO)

Sikimić nastradao posle sudara sa golmanom Grafičara

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić doživeo je stravičnu povredu u sredu popodne, na utakmici Prve lige Srbije!

Sikimić trenutno igra za Železničar iz Pančeva koji je dočekao Grafičar u sklopu 31. kola, a u 71. minutu je ostao bez svesti posle sudara sa gostujućim golmanom Aleksandrom Stankovićem.

Na jednu ubačenu loptu sa leve strane išli su i Sikimić i Stanković, a golman Zvezde na pozajmici u Grafičaru je na kraju udario iskusnog napadača i pao na njega dok je ovaj bio na zemlji.

Sikimić se bukvalno nije mrdao, igrači oba tima su se hvatali za glavu, dok su doktori jurili da mu pomognu. Hitna pomoć je nedugo zatim ušla na teren i odvezla je napadača Železničara u bolnicu.

Prema nezvaničnim informacijama, Sikimić je navodno doživeo prelom vilice - mada se zvanične informacije i dalje čekaju.

Podsetimo, Sikimić je pre pet godina imao sličnu situaciju na terenu baš dok je nosio dres Zvezde, samo što je on tada povredio golmana Novog Pazara Mladena Živkovića kom je nehotice polomio vilicu prilikom jednog sudara.

Telegraf.rs