JEZIVE SCENE SA MARAKANE! Uznemireni Borjan pridržava pogođenog trenera Crvene zvezde

Federiko Panoćini je zadržan u bolnici, sa njim je bio Dejan Stanković

Vrlo ružne scene, krajnje neprijatne, viđene su po završetku utakmice Zvezde i Midtjilanda sinoć u Beogradu u režiji nezadovoljnih navijača crveno-belih.

Pristalice crveno-belih sa severne tribine su sav bes zbog nemoći i poraza svog tima (0:1) želeli da iskale na mađarskom sudiji Tamašu Bognaru, sasuli su čitav plotun tvrdih predmeta ka tunelu, a tamo je bila i glava kondicionog trenera Zvezde Federika Panoćinija.

Italijan nije imao sreće, u haosu je najviše nadrljao, pogođen je posred glave i gotovo da se sručio na zemlju, pa su mu upomoć pritekli klupski doktor, Milan Borjan, te asistenti u stručnom štabu Petar Petrović i Miodrag Mladenović.

Sva četvorica su pridržavala Panoćinija koji je bio u stanju šoka i naprsle lobanje, da bi vrlo brzo bio zbrinut u ambulantna kola koja su ga odvezla u Urgentni centar, gde je, kako saznajemo, i prenoćio. 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sa njim je sve vreme bio Stanković koji je zbog ovog incidenta propustio konferenciju za medije posle utakmice, iako iz kluba nisu želeli da preciziraju razloge Dekijevog odsustva u medija centru.

Prizori usplahirenog Borjana i zabrinutih članova stručnog štaba na ulazu u tunel, dok pridržavaju Panoćinija, dovoljno govore o ozbiljnosti situacije zbog koje će Zvezda, u to nema nikakve sumnje, još jednom biti na tapetu disciplinaca Evropske fudbalske unije.

Borjan je intervenisao i nešto kasnije, obezbedio je da fudbalri gistujućeg tima bezbedno prođu ka tunelu.

- Mislim da je napravio nešto neverovatno. Pomogao je igračima koji su se našli u teškoj situaciji. On je džentlmen, posle utakmice je došao do svlačionice, rekao da je to fudbal, da se to događa i rekao je da mu je žao zbog situacije. To je pravi kapiten - rekao je kapiten Midtjlanda Erik Svjačenko, dok je trener Bo Henriksen rekao da je Borjan napravio odličan potez i da su mu ga u svlačionici nahvalili igrači danskog tima.

Telegraf.rs