“Jedva čekam da vidim publiku na Marakani”

Crvena zvezda završava pripreme u Austriji, a rezime dosadašnjeg rada u Štegersbahu dao je ofanzivni vezista Aleksandar Katai

Na svakim pripremama mora da se radi na snazi, trčanju, da bismo bili spremni za ono što nam predstoji, a to su evropske kvalifikacije i prvenstvo.  Navikli smo na sve to, kod svakog trener je malo drugačije. Tako da jeste bilo teško, ali završava se i spremamo se za utakmicu sa Vojvodinom – rekao je Katai.

Momak iz Srbobrana je istakao da je rad na taktičkim finesama bio prioritet.

- Neki drugi zahtevi su mnogo bitniji od rezultata, a to je da uradimo neke taktičke stvari koje je Mister zamislio, nego golovi. Naravno, uvek je poželjna dobra završnica, ali mislim da je ovo prvo važnije.

Katai je naglasio da će svi u timu maksimalno pomoći novim igračima da se što brže prilagode.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sigurno će nam pomoći na terenu, a mi smo tu da pomognemo njima, pošto je svaki početak težak. Svi mi koji smo igrali preko granice, znamo kako je teško kada si sam i nemaš nikog, tako da ćemo i maksimalno pomoći da se adaptiraju.

Popularni „Magiko“ se osvrnuo i na povratak publike na tribine za premijeru protiv Vojvodine.

Ne znam koliko je dozvoljeno publike. Ja bih voleo da je sto posto. Da može, uveren sam da bi stadion bio pun i to je ono što svi čekamo godinu dana. Navijači su nam mnogo falili i sigurno je da će biti mnogo lakše sada kada će ponovo biti uz nas – „podvukao“ je Katai.

Sportskižurnal