Jedan od najvećih Zvezdinih talenata karijeru nastavlja u Americi…

Lazar Đoković se biranim rečima oprostio od kluba

Lazar Đoković, jedan od juniora iz pogona Crvene zvezde iz selekcije 2004.godište, seli se u SAD gde će pohađati jedan od prestižnih koledža „Kzevijer“ (Xavier) i sticati dalje obrazovanje koje nudi ovaj koledž, ali i košarkaški program koji je jedan od najpoznatijih u SAD.

Klub je sa igračem postigao dogovor po kome će nakon završetka obrazovnog i košarkaškog programa u Americi, Crvena zvezda imati pravo da vrati Lazara u klub sa kojim ima ugovor, ili prihodovati obeštećenje.

Lazar Đoković se biranim rečima oprostio (trenutno) od svog kluba:

Ne znam odakle bih počeo, pre svega bih želeo da se zahvalim svakom momku iz KK Crvena zvezda, bolje saigrače, drugove i prijatelje nisam mogao zamisliti. Učinili ste mi ove dve godine nezaboravnim. Od najmladjih kategorija do seniora. Imao sam strah pre odlaska i treniranja sa seniorima, ali već posle prvog treninga sam shvatio da nije bilo potrebe za tim, jer sam upoznao neverovatne ljude koji su me tretirali kao svog, od početka. Neki su mi bili i mentori, od kojih sam mnogo naučio. Svaki trenutak koji smo proveli na terenu osećao sam se kao u svojoj rodjenoj kući.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Koliko god mi je bio loš dan ili sam bio povređen, uvek ste bili tu da me utešite i podignete. Hteo bih da se zahvalim svim trenerima, fizioterapeutima, doktorima, stručnom stabu, menadžmentu i celom klubu. Od prvog do poslednjeg dana ste me prihvatili kao člana porodice. Pomogli ste, brinuli ste, naučili me da budem bolji igrač, ali i pre svega bolji čovek. Ne mogu opisati ljubav prema ovoj velikoj porodici… i ovo nije kraj Hvala vam na svemu - napisao je Đorđević na svom Instagramu.

(Telegraf.rs)