Izrazio želju da zaigra u Zvezdi a sad je pojačao klub iz Norveške

Petar Golubović našao novi klub

Nekadašnji omladinski reprezentativac Petar Golubović, koji je sa selekcijom Srbije do 18 godina bio šampion Evrope 2013. godine, potpisao je ugovor sa norveškim Alesundom!

U pitanju je tim koji se vratio u elitni rang i sa kojim je 27-godišnji Golubović potpisaona dve godine! I to kao slobodan igrač, jer je od letos, od rastana sa Kortrajkom, bez ugovora.

Golubović je dete Crvene zvezde koji je otišao u OFK Beograd, a potom i u Romu za milion evra. Igrao je još za Novaru i Pistojeze, a krajem septembra prošle godine dao je jedan intervju za Telegraf u kom je poručio da bi voleo da se vrati na Marakanu.

Nije tajna da sam veliki navijač Zvezde, proveo sam tamo osam-devet godina, kod Tome Milićevića pa sve do prvog tima u koji nisam ušao sticajem okolnosti. Takva je bila situacija. Trebalo je da idem u Sopot na kaljenje, međutim odabrao sam OFK Beograd - rekao je Golubović i dodao:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pružili su mi šansu što Zvezda nije mogla, i ispostavilo se to kao dobar potez. Što se tiče povratka u Zvezdu, nikad se ne zna. Velika želja mi je da zaigram na Marakani, da obučem dres prvog tima, nikad se ne zna u karijeri šta će se dogoditi, ali da postoje i volja i želja kada je Zvezda u pitanju - to uvek postoji.

(Telegraf.rs)