IZNENAĐUJUĆE: Kladionica izbacila nove kvote za Zvezdin prolaz grupe u LŠ

Pobeda Crvene zvezde nad Olimpijakosom probudila je kod mnogih ambiciju da šampion Srbije može da se nada i čudu i prolasku grupe u Ligi šampiona.

Tako su se odmah posle velike pobede nad bratskim klubom, te 2. mesta na tabeli grupe B, u kladionici Meridian pojavile i kvote da Zvezda prolazi grupu, koja posle 2. kola.

Bukmejkeri i dalje nisu ubeđeni da će ekipa Vladana Milojevića uspeti da se domogne jednog od dva prva mesta u konkurenciji Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa, pošto je kvota za prolaz grupe okruglo 6 i tri puta je manja od opcija da će završiti kao treći ili četvrti.

Sa druge strane, znatno su porasle šanse za prolazak u Ligu Evrope sa trećeg mesta, pa je kvota da će Zvezda grupu B završiti na 3. mestu identična onoj koja je i za to da će Zvezda biti poslednja u grupi i iznosi tačno dva.

Zvezda je pred početak grupe smatrana apsolutnim autsajderom grupe, dok su Bajern i Totenhem označeni kao favoriti, a Olimpijakos kao treći tim kojem su se davale najveće šanse. Sada je između Olimpijakosa i Zvezde ta razlika faktički nestala posle pobede crveno-belih na Marakani.

(Telegraf.rs)