IZNENAĐENJE ZA ZVEZDAŠE: Novi potpis na Malom Kalemegdanu!

Košarkaški klub Crvena zvezda od danas je jači za još jednog mladog, talentovanog košarkaša koji bi trebalo da predstavlja budućnost crveno-belih.

Svoj prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima potpisao je Lazar Vasić, kapiten juniorske selekcije.

Vasić je na Malom Kalemegdanu danas potpisao četvorogodišnji ugovor.

Ovaj 18-godišnji momak rođen je 3. januara 2001. godine u Beogradu i igra na poziciji plejmejkera, a u Crvenoj zvezdije od 2014. godine.

Od 2016. godine je reprezentativac Srbije, sa ekipom do 16 godina je učestvovao FIBAšampionatu u Poljskoj, a u Podgorici je godinu dana kasnije osvojio bronzanu medalju. Prošle godine bio je član reprezentacije koja je učestvovala na Mundobasketu za igrače do 17 godina u Argentini.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kao član juniorske selekcije Crvene zvezde prošle godine je igrao finale juniorske ABA lige u Laktašima, osvojio je titulu prvaka Srbije prošlog leta, a ove sezone takođe kao kapiten predvodiće ekipu na završnim turnirima ABA lige u Slavonskom Brodu, i Evrolige u Vitoriji.

https://twitter.com/kkcrvenazvezda/status/1107991862936252416

– Već petu godinu sam član Crvene zvezde u koju sam stigao kao dečak. Naravno da je san svakoga od nas, pa i moj bio da se kroz mlađe selekcije izgrađujemo kao igrači, I dođem do prilike da se borim za dres prvog tima. Ovaj ugovor je velika nagrada za mene, za rad uložio i napredak koji sam pokazao igrajući u mom klubu za sve mlađe kategorije. Jedan veliki korak sam napravio, sada je samo na meni da nastavim da radim još vrednije. Znam šta se očekuje od mene, poznajem system I radujem se sledećim izazovima koji mi slede u dresu moje Crvene zvezde, rekao je Lazar Vasić nakon potpisivanja ugovora.

HotSport.rs