IZNENADIĆETE SE! Kontroverzni život Zvezdinog stručnjaka, evo ko je zapravo Barak Bahar

Barak Bahar dospeo je u žižu javnosti otkako je postao novi trener Zvezde, evo pikanterija iz njegovog života

Barak Bahar (43) novi je trener "Crvene zvezde“, koju će predvoditi do 2026.

Otkako je na pomenutoj funkciji, javnost u Srbiji zanima da sazna više o njegovom privatnom životu, a informacije koje su se pojavile u medijima i više su nego zanimljive.

Novi trener Zvezde rođen je u Izraelu 21. septembra 1979.

Igračku karijeru počeo je u klubu Neve Josef, da bi prve ozbiljnije korake napravio u Hakoa Ramat Ganu, na poziciji desnog beka, davne 1998. godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U Hapoel Petah Tikvu prešao je 2002, dok je vrhunac doživeo je u Ironi Kirjat Šmoni, za koju je u periodu od 2004. do 2011. upisao čak 156 nastupa i dva pogotka, a onda se dogodila prekretnica u njegovom životu.

Naime, Bahar je doživeo tešku povredu, zbog koje je morao da prekine da igra fudbal, ali vlasnik kluba u njemu je ipak prepoznao talenat, pa ga je prekomandovao za trenera mlađih kategorija.

Ubrzo je Baharova karijera krenula uzlaznom putanjom.

Postao je asistent šefa struke, a zatim i glavni trener.

Kao pasionirani ljubitelj belog sporta, u slobodno vreme, novi trener Zvezde rekreativno igra tenis, i veliki je obožavalac Novaka Đokovića.

Bahar je oženjen je i ima troje dece, koja će ostati s majkom u rodnom gradu.

Odranije je poznato da su Baharovog ujaka, inače poznatog političara, ubili Palestinci, da je ležao u zatvoru 70 dana jer nije odslužio vojni rok, piše Republika.rs.

Gloria.rs