Iznenađenje na Zvezdinom treningu pred derbi

Navijači su dočekali svoje miljenike porukama podrške

Fudbaleri Crvene zvezde polako finiširaju pripreme za 164. večiti derbi koji je na programu u sredu od 18 časova (Arena Sport 1, B 92), a na treningu u ponedeljak dočekalo ih je i iznenađenje!

Iznenađenje u vidu podrške najvatrenijih navijača koji su ostavili transparente podrške i poruke za izabranike Dejana Stankovića, na zidinama pomoćnog terena Marakane.

Kao što je odavno poznato, navijačima neće biti dozvoljen ulaz na tribine zbog pandemije korona virusa. Ista situacija kao i u prethodnom 163. u Humskoj, dok smo i ranije imali derbije "iza zatvorenih vrata." Kao onaj 132. kada su crveno-beli dobili sa 4:1.

Najteže je igrati derbi bez publike. Nije euforija kakva treba da bude kada je sa navijačima. Sada smo se već navikli da igramo pred praznim tribinama, tad je bilo specifično jer se samo ta utakmica igrala bez publike. Voleo bih da se ponovi rezultat 4:1 kao iz 132. derbija, ali svaki derbi donosi nešto svoje i odlučuju nijanse i sitni detalji - rekao je Nenad Milijaš, pomoćni trener Zvezde, i dodao:

Nama je bitno da smo svi spremni i zdravi. Igramo derbi kod kuće, znamo da donosi mnogo i trebamo ući pametne i hladne glave u utakmicu. Što se tiče želje za pobedom, to niko ne može da oduzme igračima.

U nastavku pogledajte i fotografije sa zatvorenog treninga Zvezde, kao i poruke koje su navijači ostavili:

(Telegraf.rs)