IZNENADA: Stadion dobija ime “Vladan Milojević” (FOTO)

Predsednica FK Šumadija i pomoćnik predsednika Opštine Aranđelovac Marija Prekovićnajavila je mogućnost da stadion u Aranđelovcu dobije ime po svom poznatom meštaninu, treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću.

"Taj stadion nije renoviran od 1969. godine i uskoro planiramo rekonstrukciju povodom proslave 90 godina od osnivanja kluba. Iako sam ja veliki Partizanovac, veoma cenim lik i delo Vlade Milojevića i ne bih imala ništa protiv da novo fudbalsko zdanje u Aranđelovcu ponese njegovo ime", izjavila je ona u emisiji "Stadionska groznica" čiji je urednik i voditelj Nebojša Petrović.

Vladan Milojević je rođen u Aranđelovcu 9. marta 1970. godine. On i njegov brat Goran su prve fudbalske korake napravili u Crvenoj zvezdi, da bi obojica bli i članovi seniorskog tima. Brat Goran je bio član A tima Zvezde od 1982. do 1988. godine, kada je prešao u Partizan, a Milojević je posle nekoliko sezona u grčkim klubovima, došao u Zvezdu 1996. godine.

Od 2017. godine Vladan Milojević je trener prvog tima Crvene zvezde.

O karijeri Vladana Milojevića u Grčkoj i prijateljstvu sa njim, nedavno je u intervjuu za MONDO pričao Zdenko Muf, njegov saigrač iz Janjine i Kalamate.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mondo