Izjava oduševljenog Stojkovića nakon produženja ugovora (FOTO)

Tek što je završena jesenja polusezona, Crvena zvezda je dobila važno pojačanje - Filip Stojković je produžio ugovor na još tri i po godine!

To znači da će desni bek crveno-belih biti ''vezan'' za matični klub do leta 2022. godine. Produžetak saradnje overio je u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

Mogu da kažem da sam presrećan što sam potpisao ugovor i što sa tolikom dozom sreće idem na zasluženi odmor. Moram da napomenem kako želim svim saigračima da se dobro odmore i da se svi vrate zdravi, nasmejani i spremni za početak zimskih priprema, što želim i sebi - rekao je Stojković i dodao:

Sigurno da možemo da nadmašimo dosadašnje uspehe, kako individualno, tako i timski. Sve što smo uradili do sada je podstrek za budućnost koja će nam, verujem, doneti mnogo lepih stvari.

-Prethodnih 18 meseci je najlepših u mom životu i ovaj dan kada sam produžio ugovor sigurno ću posebno pamtiti. Radujem se novim druženjima sa saigračima na terenu i najboljim navijačima na svetu.


Stojković u društvu MIjailovića i Mrkele Foto:crvenazvezdafk

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

I sportski direktor Mitar Mrkela istakao je zadovoljstvo što je Stojković produžio vernost voljenom klubu.

Izuzetno je važno što je Stojković produžio ugovor. Za nas je prioritet u ovom prelaznom roku da igrači kojima ugovori ističu na leto potpišu sada nove. Već smo završili sa Pavkovim, a danas i sa Stojkovićem. U pregovorima smo sa još nekim igračima. Veoma je važno da zadržimo igrače koji čine glavno jezgro i koji su nosili sve prethodnih godinu i po dana, i zbog terena i zbog svlačionice, jer oni znaju kako se osvajaju trofeji u Crvenoj zvezdi. Stojković je odigrao veliki broj utakmica na desnom beku, a pokazao je i da jako dobro može da igra i štopera, pa će i u budućnosti biti veoma važan za naš tim kao i do sada što je bio. Žule je odrastao u Zvezdi i zna šta je Crvena zvezda, znam ga iz mlađih selekcija kada je imao 13 godina, i to je ono što je klubu potrebno i što će i u budućnosti da gaji - naglasio je Mrkela.

(Telegraf.rs)