Izjava Milojevića nakon erupcije emocija na MARAKANI (FOTO)

Trener Zvezde euforičan nakon slavlja i osvojene titule

Veliku sezonu fudbaleri Zvezde zaokružili su žurkom na "Marakani", koju ni prava provala oblaka nije mogla da poremeti. Pobeda u poslednjem kolu, proslava titule, ispraćaj Nenada Milijaša... 

Scene koje gode svakom zvezdaškom srcu.

Neverovatno! Prelep je osećaj i ogromna je čast biti deo Crvene zvezde - bili su prvi utisci trenera Milojevića.

- Sada možemo da kažemo da smo uradili nešto, imamo trofej u rukama, i to jubilarni 30. po redu. Srećan sam što su navijači prepoznali trenutak i došli u velikom broju da nas pozdrave i proslave sa nama. Za ovaj dan smo vredno radili od početka sezone i uživali smo u svakoj sekundi proslave. Najlepše mi je kada vidi svoje igrače srećne i nasmejane, i njima je puno srce zbog ovog trofeja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Neverovatan aplauz izazvao je izlazak Zvezdinog stratega na ceremoniji dodele trofeja, odlučio je da ostane i naredne godine, što je dodatno oraspoložilo navijače.

Skandiranje zvezdaša je nešto neopisivo. Zaista je to nešto što želim svakom treneru da doživi, jer nema bolje potvrde da radite dobar posao. Videlo se na ovoj utakmici da su Zvezdini navijači zaista najverniji. Uprkos jakom neveremenu, koje je čak bilo praćeno gradom, nisu ni u jednom trenutku prestali sa pesmom. Šta više, bili su sve glasniji kako je kiša jače padala i time pokazali da su jači i od vremenskih nepogoda.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde istakao je zadovoljstvo zbog prikazane igre i u poslednjoj prvenstvenoj utakmici, iako je fokus bio najmanje na igri.

- Loši vremenski uslovi donekle su pokvarili utisak celokupnog meča, ova utakmica je mogla da bude još sadržajnija, ali svi koji su gledali mogli su da uživaju u želji i borbenosti koja je rezultirala pobedom. Ovaj rezultat je važan jer smo zahvaljujući njemu osvojili 102 boda u sezoni i time nadmašili rezultat iz prošle sezone. Pokazalo se da Zvezda ima veliki broj kvalitrtnih igrača i sigurno je ovo lepa uvertira za finale Kupa Srbije.

telegraf.rs