Izjava Baharovog pomoćnika nakon pobede

Ivanić i Olajinka su bili veoma raspoloženi

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u uzbudljivoj utakmici ekipu Radničkog u Kragujevcu sa 4:3, u okviru 11. kola Superlige Srbije.

Izuzetno zanimljivo bilo je na "Čika Dači", gde je domaći tim itekako namučio aktuelnog šampiona, a utiske nakon meča, izneo je pomoćnik Barka Bahara, Boris Savić.

- Bitna pobeda za nas, pogotovo posle nešto slabijeg ulaska u sezonu. Znali smo da danas moramo da pobedimo. Nažalost, rano smo primili gol, ali uspeli da preokrenemo i onda umesto da privedemo utakmicu kraju, dolazimo do toga da Radnički pogađa u nadoknadi. To da se pobeda dovodi u pitanje, ne sme više da se dešava - počeo je mladi stručnjak.

Ivanić i Olajinka su bili veoma raspoloženi.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Bitno je za njih da su pogodili, pogotovo za Pitera koji je manje igrao u poslednje vreme, ali je pokazao da je reč o kvalitetnom fudbaleru. Što se Ivanića tiče, on je ponovo pokazao kvalitet i koliko nam je značajan. Nedostajao nam je dok je bio povređen.

Sledi reprezentativan pauza...

- Važna pauza za nas, da možemo da se regenerišemo i rešimo sitne probleme sa povredama. Dosta igrača nam odlazi sa reprezentacijom, ali se nadam da ćemo biti zdravi i spremni za nastavak - podvukao je Savić.

(Telegraf.rs)