Izbacili Zvezdu iz Lige šampiona pa uzeli jednog od najvećih talenata Zvezdine omladinske škole!

On je otišao na jednogodišnju pozajmicu, dok će klub imati i pravo da ga otkupi na kraju sezone

Crvena zvezda već dugo nije izbacila napadača iz svoje omladinske škole, posle Luke Jovića se čekalo, ali Dejan Joveljić i Marko Lazetić nisu bili na istom nivou.

Nastavljeno je čekanje, dok je sada prodat i još jedan mladi napadač - Aleksandar Kahvić je otišao put Izraela i Makabija iz Haife.

Upamtila je i te kako publika u Beogradu ekipu Makabija koja je ove sezone uspela da izbaci Zvezdu iz plej-ofa za Ligu šampiona, čime su crveno-bele ostavili bez učešća u najelitnijem evropskom takmičenju, ali i bez ogromne finansijske sume.

Sada je odlučio Makabi da iz Zvezde "pokupi" i jedan mladi biser, koji je trebalo tek da zasija. Aleksadnar Kahvić je otišao put Izraela, gde će iduću godinu provesti na pozajmici, a klub će imati pravo da ga otkupi za cifru od samo 400.000 evra.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kahvić je nekoliko puta do sada uspeo da skrene pažnju na sebe, pošto je u dve godine mlađim kategorijama (Mlađi od 17) doslovno terorisao mreže širom Srbije.

Nešto slabiji je bio sa dve godine starijim uzrastom, ali se radi o napadačju rođenom 2004. godine.

Kako god, Kahvić neće odmah dobiti ni priliku u prvom timu Makabija, već će igrati za njihove omladince, pre nego što procen da je spreman za veće izazove.

(Telegraf.rs)